Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Ekseri metal veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyartınca merdivenlerin yol ve özge özellikleriyle omuz omuza konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuştur.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık karınin yeğleme edilir.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere hiç yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate kızılınarak mukteza adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel kondisyon anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya sahih kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları dâhilin bu menteşelerin sağlıklı çtuzakışması ve kapıyı son kapatması gerekir.

Binalarda mukannen standartlarda arz alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin yanı sıra, yangın kapıları alelumum özel istila ve kapı menteşeleri üzere öbür yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin ast sulpndaki yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

This website is using a security service to protect itself Yangın Kapısı Fiyatları from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Report this wiki page